- مواد لازم :
 
- گوشت راسته گوسفندی با استخوان 600 گرم
 
- پیاز دو عدد
 
- آب لیمو 1/3پیمانه
 
- فلفل دلمهای يك عدد
 
- روغن زیتون نصف پیمانه
 
- کره 50 گرم
 
- زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
 
- نمک و فلفل به میزان لازم
 
 
 
طرز تهیه :
 
- گوشت را که به استخوان متصل است، قطعه قطعه کرده با پیاز خردشده، روغن زیتون، زعفران و آب لیمو مخلوط كنید. روی آن را نمک و فلفل بریزید و بگذارید نصف روز در محل خنکی بماند تا ترد شود.
 
- سپس قطعات گوشت را به ترتیب به سیخ باریک و بلند بکشید و مانند کباب معمولی روی آتش بپزید. کباب را باید آبدار بردارید و در ظرف مناسب گذاشته روی آن کره بریزید.
 
 
 
شیشلیک واژهای ترکی به معنای کباب سیخی است و تقریبا در منوی غذای اکثر رستورانهای خارجی پیدا میشود.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
دیدگاه شما