13. ارديبهشت 1394 - 13:29   |   کد مطلب: 5789
طرز تهیه «حلیم بادمجان»

مواد لازم: گوشت: ۶۰۰ گرم سردست

لوبیا سفید: ۱ پیمانه

عدس: ۱ پیمانه

بادمجان: ۱۰ عدد متوسط

روغن: به میزان لازم

کشک: به میزان لازم

پیاز: ۲ عدد

نعنا داغ: ۴ قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده: ۱ فنجان نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم.

طرز تهیه:

ابتدا لوبیا و عدس را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید و بعد بپزید. بادمجان‌ها را هم پوست گرفته و در آب و نمک گذاشته و سپس سرخ کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد کرده بپزید. بعد از پخت لوبیا، گوشت، عدس و بادمجان‌ها، همه را له کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و گردو را اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و باقیمانده آب گوشت را روی آن بریزید و مرتب به هم بزنید تا حلیم به غلظت کافی برسد. در این مرحله کشک را به حلیم افزوده و مخلوط کنید. بعد از آماده شدن در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مقداری کشک، پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و گردو تزیین‌ و با نان سنگک میل کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار