3. بهمن 1396 - 13:13   |   کد مطلب: 20507
در این مطلب طرز تهیه استیک مرغ با نان سنگک سرخ شده و سس ماست را برایتان آورده ایم.
 استیک مرغ,نان سنگک,استیک مرغ زعفرانی,استیک مرغ و سبزیجات,استیک مرغ با سس ماست,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

 

به گزارش شبنم همدان به نقل از برترین ها:

مواد لازم برای 2 نفر:
 

    سینه مرغ : 2 عدد
    پیاز متوسط : یك عدد، رنده شده
    زعفران دم‌كرده  :6  قاشق غذاخوری
    روغن مایع  : 2 قاشق غذاخوری
    آبلیمو :   4قاشق غذاخوری
    نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم

مواد لازم برای سس ماست:
 

    ماست خامه‌ای : نیم پیمانه
    خیارشور متوسط : یك عدد، نگینی
    سس خردل : یك قاشق غذاخوری
    آبلیمو :   4قاشق غذاخوری
    نعناع ساطوری : 2 قاشق غذاخوری
    نان سنگك :  نصف،خرد شده

 
روش تهیه:

1.  هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.

2. آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.

3. سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.

4.  روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینه‌های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.

5. مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.

6.  تكه‌‌های نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.

7.  مرغ و تكه‌های نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.

نکات:

1.  به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می‌توانید استفاده كنید. اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.

2.  می‌توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.
 
3.  می‌توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.
 

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار