5. آبان 1394 - 12:04   |   کد مطلب: 6451
طرز تهیه شیر برنج پرتقالی
طرز تهیه یک نوع شیر برنج خوشمزه برای افطارتان را آموزش می دهیم.
 طرز تهیه شیر برنج پرتقالی

در این مطلب ما قصد داریم  یک غذای سبک و خوشمزه رو برای شما آموزش بدیم به نام شیر برنج که مطمئنم همه شما اون رو دوست دارید. در ادامه با این مطلب همراه باشد.

مواد اولیه :

برنج 1 فنجان
شیر شیر 1 فنجان + 3/4 فنجان
آب 1 فنجان
آب پرتقال 1 فنجان
ماست 240 گرم
خامه 1/4 فنجان
خرمای خوردشده 1و1/2 فنجان
پوست پرتقال (خلال شده) 1 عدد
خلال بادام 1/3 فنجان
کره 1 ق غ
عسل 3 ق غ
اسانس وانیل 3 ق چ
دارچین 1/2 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
نمک کمی

 

دستور پخت:
شیر ، آب و آب پرتقال رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا به جوش بیاد.
وانیل ، عسل، دارچین، جوز هندی و نمک رو اضافه می کنیم.

حرارت رو کم و برنج رو اضافه می کنیم. حدود نیم ساعت تا1 ساعت برنج بپزد و آب کاملا" بخار شود.
حرارت را خاموش می کنیم. و میگذاریم تا به دمای اتاق برسد.

بادام را در کره تفت می دیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مقداری خرما و خلال بادام و پوست پرتقال برای تزیین می گذاریم .

ماست و خامه و بقیه خرما و پوست پرتقال و خلال بادام رو داخل شیر برنج می ریزیم و هم میزنیم.
در ظرف پذیرایی ریخته تزیین میکنیم. و کمی جوزهندی یا دارچین روی آن می پاشیم.

 

ایران مطلب/

شیر برنج
پرتقال
افطاری