2. آبان 1396 - 13:25   |   کد مطلب: 19149
برگر بوقلمون
برگر بوقلمون هم در برنامه غذایی شما تنوع ایجاد میکند و هم به دلیل استفاده از قارچ طعم و بافتی متفاوت و خوشمزه دارد.
برگر مخصوص,همبرگر,رسپی همبرگر,طرز تهیه همبرگر,برگر بوقلمون,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها;

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 4 نفر

  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • قارچ خرد شده 150 گرم
  • سیر رنده شده 2 حبه
  • سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت بوقلمون چرخکرده 450 گرم
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

گوشت سینه بوقلمون چربی بسیار کمی دارد و جایگزین بسیار خوبی برای گوشت قرمز است. در ضمن از نظر طعم بیشتر از مرغ شبیه به گوشت قرمز است. برگر بوقلمون هم در برنامه غذایی شما تنوع ایجاد میکند و هم به دلیل استفاده از قارچ طعم و بافتی متفاوت و خوشمزه دارد. تهیه برگر بوقلمون بسیار ساده است. در ضمن شما میتوانید مقدار مواد را بیشتر کنید و برگرهای آماده شده را در فریزر نگهداری کنید. به این ترتیب شما میتوانید هر زمانی که خواستید برگر بوقلمون را در عرض 10 دقیقه آماده کنید و همراه سالاد و سبزیجات دلخواه خود آن را سرو نمایید.

 

طرز تهیه: ابتدا 1 قاشق روغن زیتون برتر را در تابه ای بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. قارچ ها را به خوبی خرد کنید و داخل روغن داغ بریزید (برای خرد کردن قارچ میتوانید از غذاساز هم استفاده کنید). به آن مقداری نمک و فلفل برتر اضافه کنید. قارچ را تفت بدهید تا آب آن بخار شود (حدود 10 دقیقه).  سیر رنده شده را به قارچ اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

 

تابه را از روی شعله بردارید. سس کچاپ را به مخلوط قارچ اضافه کنید و هم بزنید. تابه را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از این که قارچ خنک شد آن را به آرامی به گوشت چرخکرده اضافه کنید و مخلوط نمایید. برای تست کردن طعم برگر میتوانید تکه کوچکی از آن را به سرعت در کمی روغن سرخ کنید و بچشید. اگر لازم بود مقدار نمک و فلفل را بیشتر کنید.

 

حال مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل یک همبرگر در بیاورید. 1 قاشق روغن زیتون باقیمانده را در تابه ای داغ کنید. همبرگرها را در تابه داغ بچینید. هر طرف از آنها را حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید تا پخته شوند. برگر بوقلمون را با نان همبرگر و سبزیجات دلخواه سرو کنید

 

نکته: برگر بوقلمون را میتوانید به صورت خام یا پخته فریز کنید. در صورتی که برگر خام را فریز کردید هر کدام را در نایلون جداگانه بگذارید و قبل از سرخ کردن بگذارید یخ آن باز شود. برای گرم کردن برگر پخته فریز شده از مایکروفر یا فر استفاده کنید.

 

برگر مخصوص
همبرگر
رسپی همبرگر
طرز تهیه همبرگر
برگر بوقلمون