8. ارديبهشت 1396 - 10:00   |   کد مطلب: 16460
خورش مرغ کره ای هندی یک ناهار خوشمزه
طرز تهیه خورش مرغ کره ای هندی
مرغ کره ای هندی,غذای هندی,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

مواد لازم برای 8 نفر:

  • گشنیز خرد شده 1 قاشق 
  • سیر تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق
  • پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری 
  • روغن 1 قاشق غذاخوری
  • زیره درسته 2 قاشق چایخوری
  • پودر کاری 1 قاشق چایخوری 
  • زنجبیل تازه له شده 1 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق
  • پیاز متوسط ریز شده 2 عدد
  • مرغ 8 تکه
  • خامه کم چرب 2/3 پیمانه
  • ماست چکیده 150 میلی لیتر
  • فلفل سیاه 3 عدد
  • هل سبز 3 عدد
  • کره 100 گرم
  • فلفل سبز خرد شده 2 عدد

 

مرغ کره ای هندی

  

طرز تهیه: روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم کنید. پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.

 

زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و باهم مخلوط کنید. سپس ماست، و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.

 

تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقیقه بگذارید بپزد. گهگاهی آن را بهم بزنید.

 

خامه را اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزئین کنید. این خوراک خوشمزه را میتوانید با نان و یا با پلو ساده میل کنید.

مرغ کره ای هندی
غذای هندی