12. بهمن 1395 - 12:36   |   کد مطلب: 15075
طرز تهیه تیرامیسو دسری بسیار خوشمزه
با روش تهیه دسر تیرامیسو در خدمت شما هستیم.
آشپزی,آموزش,طرز تهیه دسر,دسر تیرامیسو,طرز تهیه تیرامیسو,shabnamha.ir,شبنم همدان,afkl ih,شبنم ها

به گزارش شبنم همدان به نقل از ایران کوک:

 

 

 

 

مواد لازم

  • ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 2 لیوان
  • پودر شکر 1/2 لیوان
  • قهوه اماده سرد 2 لیوان
  • خامه زده شده 2 لیوان
  • بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم
  • پودر کاکائو به مقدار لازم

  

 دسر تیرامیسو

  

 

 

طرز تهیه : 

شکر و پنیر ماسکارپونه را مخلوط کنید و برای 1 دقیقه هم بزنید سپس خامه و 1 لیوان قهوه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد یکدست  شوند.

 

 

 

کف قالب مستطیل شکلی را با کاغذ روغنی یا المینیوم بپوشانید ، 1 لیوان قهوه سرد را داخل بشقاب بریزید و به نوبت بیسکوییت های لیدی فینگر را داخل آن بزنید و کف قالب بچینید ( سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید تا بیسکوییت ها له نشوند ).

 

 

نصف مخلوط خامه ای را روی بیسکوئیت ها بریزید و سطح آن صاف کنید ، مجدد مقداری بیسکوییت را در قهوه سرد بزنید و روی لایه خامه ای قرار دهید ، بقیه مخلوط خامه ای را روی بیسکوییت ها ریخته و سطح ان را صاف کنید سپس روی آن پودر کاکائو یا نسکافه بپاشید و به مدت 3-6 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

برای سرو کردن تیرامیسو را پس از خارج کردن از یخچال به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

 

نکته : میتوانید بجای استفاده از بیسکوییت لیدی فینگر از بیسکوییت های نرم یا کیک اسفنجی استفاده کنید.

 

  • برای: 12 نفر
  • حاضر است در : 180 دقیقه
  • وعده: دسر
  • دسته بندی دستور آشپزی : دسر
  • مواد لازم : بیسکوئیت, پنیر, پودر کاکائو, خامه, شکر,قهوه

 

 

انتهای پیام/ص

آشپزی
آموزش
طرز تهیه دسر
دسر تیرامیسو
طرز تهیه تیرامیسو